crimewine.dk

Forside > Nyhedsarkiv

Nyhedsarkiv

2021-11-29

Crimewines første smagning i december finder sted søndag 5/12, kl. 13-16

Kære Vinvenner

I december måned starter smagningerne på søndag, hvor vi har eftermiddagsåbent fra 13-16.

Vi har så meget ny vin på hylderne, at det kan være svært at vælge, hvad vi skal smage, men vi lover, at det bliver godt!

Vi er dog sikre på, at du kommer til at smage disse to rødvine:

Baden Pinot Noir fra Königschaffhausen, et lidt kraftigere alternativ til den sædvanlige Spätburgunder, 149 kr./6 flasker for 850.

Spätburgunder Burkheimer Feuerberg Erste Lage trocken 2015 – en perfekt lagret nyhed fra Bercher, som du skal unde dig selv at smage – 289 kr./6 flasker for 1650.

Vi har også fået nye ædelsøde vine hjem – perfekte til konfekt und so weiter, så kig ned og se, hvad vi kan byde på. Vi lover, at der også vil være noget spændende til hvidvinsdrikkerne.

Wir heissen alle Besucher ein herzliches Willkommen im Weinkeller

Bis bald Crimewine Lars, Flemming og Thomas

2021-11-17

Åbent i vinkælderen lørdag 27/11, kl. 11-15

Keller im Kælder

Vi har – hvis ellers speditionsfirmaet holder, hvad de lover – fået nye vine hjem fra Weingut Keller, og der er rigtig mange spændende nyheder.

Keller arbejder nu sammen med Weingut am Klotz i Markgräflerland lige syd for Kaiserstuhl, og på lørdag præsenterer vi blandt andet:

Gutedel Kalk & Löss – en drue, vi har ledt længe efter, og nu er det endelig lykkedes at finde en god vin til en fin pris: 109 kr./6 flasker 625.

Weissburgunder Scherben – en virkelig spændende topvin: 275 kr./6 for 1500.

Isteiner Cabernet Sauvignon – denne drue er en sjælden gæst i Kaiserstuhl, men vinen viser, at den godt kan trives under de rette forhold. 199 kr./6 flasker 1100.

Vi tager også en del af Kellers egne vine frem, blandt andet den populære Weissburgunder vom Löss til 125 kr./6 flasker 700.

Vi finder helt sikkert flere vine, vi gerne vil præsentere, så skynd dig at reservere dagen og kig ned i kælderen. Alle er velkomne, og det koster som sædvanlig ikke noget.

Vinligst

Your DreamWine Team

SØNDAG den 28. november om eftermiddagen:

Vi genoptager vor udbringningsservice, hvor du kan få vin leveret til døren, ganske gratis!

Princippet er enkelt:

Du bestiller de vine, du gerne vil have, og fortæller, hvor vi kan stille dem, hvis du ikke er hjemme.

Du kan bestille lørdag ved smagningen, personligt, via mail, telefon, sms eller crimewine.dk. Bestillingen skal foretages seneste lørdag den 27. november.

Eneste krav er, at du bestiller for mindst 1000 kr.

I anledning af, at julen nærmer sig, har vi et ekstra godt tilbud til dig: Bestil vin for mindst 1500 kr., så giver vi en flaske Blanc de Noir fra Fogt med i købet, - det er en fantastisk vin! – stadig med gratis udbringning.

Der bliver en chance til inden jul: Vi bringer også vin hjem til dig søndag eftermiddag den 19. december (bestilling senest lørdag den 18. december). Også der kan du få en Blanc de Noir fra Fogt oveni, hvis du bestiller for mindst 1.500 kr.

2021-11-10

Åbent på søndag (14. november) kl. 13-16

Hvis du bare er en smule interesseret i vin, tror vi ikke, at du kan finde noget bedre at give dig til på søndag end et besøg hos os.

Her vil du blive præsenteret for - og selvfølgelig, få mulighed for at smage - vine som vi selv synes er noget af det mest spændende, der har ramt vore ganer i nyere tid. Vi fik dem hjem fra vingården i går. Vi har selv kun smagt dem én gang – og vi er lige så spændte på, om disse vine på en søndag i november i Danmark lever op til, hvad vi oplevede en sommerdag i Sydtyskland. Vi var, for at sige det mildt, imponerede.

Det drejer sig om vine fra Weingut Höfflin i Kaiserstuhl, vor første biodynamiske vingård i sortimentet.

Höfflin producerer ikke bare biodynamisk. De arbejder – som vi skrev i sidste nyhedsbrev – også med naturvin med meget begrænset eller slet ingen svovltilsætning. Höfflin har en bred linje af vine, som spænder fra det mere traditionelle til det mere eksperimenterende – den linje, der kaldes ”Weinwerkstatt”. De er stort set alle spontangærede, og vi var bl.a. stærkt imponererede over, hvad der med disse forudsætninger kunne præsteres med den klassiske tyske drue, Müller-Thurgau.

På søndag vil vi blande smagemenuen lidt op med nogle andre interessante vine fra Schumann – og slutte med Eiswein, der jo er og bliver toppen af poppen, når det drejer sig om søde dessertvine.

Tag vinvennerne med og kig ned i kælderen. Bykildevej 2, Valby – det er gratis!

Med vinlig hilsen Lars, Thomas & Flemming

2021-01-25

Sådan får du fat i vin fra Crimewine...

Kære Vinvenner!

Corona-tiderne har også præget smageprogrammet for Crimewine.

Vi afholder os i øjeblikket fra fællessmagninger - og smager hver for sig.

Men husk husk husk:

Du kan altid kontakte os for køb af vin. Vi finder et tidspunkt, hvor den kan afhentes.

Ring: 41 44 47 30 - eller send os en mail: info@crimewine.dk

Sekretæren kan også træffes på mobil 24 41 86 38.

De vinligste hilsener

Crimewine

2021-01-21

Crimewine leverer på søndag!

Kære vinvenner, vi tror, I mangler vin, og vi ved, at vi mangler kunder!

Det er jo den rene vin-vin-situation, så derfor tilbyder vi at levere vin hjemme hos jer på søndag, 24/1 om eftermiddagen.

Nogle sværger til hvid januar, så derfor vil vi godt slå et slag for vore hvide burgundere:

Weissburgunder Hasenberg trocken fra Königschaffhausen til kun 550 kr. for en kasse – megen smag og fint afrundet.

Weissburgunder vom Löss fra Keller til 700 kr. for en kasse – sidste årgang blev revet væk, men vi har stadig noget tilbage af den nuværende, og her får I virkelig meget for pengene!

Weissburgunder Pulverbuck fra Keller – den er dyr, men dejlig. Et fantastisk eksempel på de store vine, Kaiserstuhl kan frembringe. Vi drikker den gerne til pighvar, men mindre kan også gøre det! Vi vil gerne lokke jer til at smage den, og derfor giver vi 10 procent på en enkeltflasker af denne vin: En flaske for 200 kr.

Til dem, der gerne vil tage forskud på foråret, vil vi foreslå en af de lyserøde:

Rosé Mittenmang fra Betina Schumann – 675 kr. for en kasse med ren velsmag på 100 procent Spätburgunder.

I må selvfølgelig også gerne bestille alt muligt andet – levering i en radius på omkring 25 km fra Valby er gratis, så længe I bestiller for mindst 1000 kr. i alt.

Bestillinger modtages på info@crimewine.dk frem til søndag 24/1 kl. 12.

Husk at skrive adresse, samt hvor vinen må stilles, hvis I ikke er hjemme.

Mange vinlige hilsner

Crimewine

2020-12-13

Vin i julen og til nytår...

Kære Vinvenner

Juletiden er over os!

Men Corona-tiderne forhindrer os i at afholde de traditionelle julesmagninger og åbningsdage i kælderen.

MEN MEN MEN - du kan få fat i CrimeWine alligevel:

Du kan altid kontakte os. Vi finder et tidspunkt, hvor vinen kan afhentes.

Ring: 41 44 47 30 - eller send os en mail: info@crimewine.dk

Sekretæren kan også træffes på mobil 24 41 86 38.

De vådeste jule- og nytårshilsener

Crimewine

2020-12-06

Ja, ja nu kommer vi - CrimeWine til dig – der hvor du er!

Den næste måneds tid skal der drikkes vin – og vi har helt sikkert, hvad du skal bruge – ellers stod du ikke på vor mailingliste: Rødt og hvidt, sødt og … nej, ikke surt. Hvis du er til sure vine, så gå i supermarkedet eller til alle mulige andre forhandlere, der erfaringsmæssigt har et bredt udvalg af den slags.

BESTIL! BESTIL! BESTIL!

Det kan ikke være nemmere: Du …

  • sender os en mail (info@crimewine.dk)
  • bruges vores hjemmeside (crimewine.dk)
  • eller ringer (tlf. 41 44 47 30)

om, hvad du vil have – og så afleverer vi den ved din hoveddør (eller hvor du anviser de kan stilles) kommende lørdag (12/12) eller søndag (13/12). Du er naturligvis også velkommen til at komme og hente dem, eller finde et andet tidspunkt, hvor den kan afhentes. For at få vinen bragt lørdag-søndag skal vi have din bestilling senest på lørdag kl. 11:00.

Som sædvanlig fri levering i hovedstadsområdet, når du køber for mindst 1.000 kr. For jer, der ikke bor i hovedstadsområdet, og/eller vil købe for mindre end en tusse, sørger vi for den billigst mulige levering. Det hænder ofte, at vi i anden anledning bevæger os udenfor hovedstadsområdet, og kan det samordnes hermed, er levering selvfølgelig også her gratis.

VINENE!

Vi forestiller os, at det store spørgsmål ikke er, om du vil have leveret vin, men hvilken vin du vil have, og hvor meget du vil ofre: Kig på vores hjemmeside: crimewine.dk – der står de (næsten) alle sammen, med priser og det hele.

Vi har også gransket og afprøvet vore egne smagsløg, og tænkt over, hvad vinen typisk skal passe godt sammen med den næste måneds tid. Det er resulteret i ti forslag/anbefalinger. Hvis du vil bestille en eller flere af dem kan du bare i din bestilling henvise til vinens bogstav og fortælles os hvor mange flasker/kasser du vil have:

A: Weingut Franz Keller: Weissburgunder vom Löss 2019 (125 kr. – 700 kr. for en kasse med 6 flasker) Imponerende vellykket hvidvin fra årets vinmager i Tyskland 2019. Her er smæk for skillingen i en ”nu-skal-vi-sgu-hjem-fra-kirke-og-ha’-vin” vin. Graciøs allround hvidvin med duft af citrus, kvæde, pomerans. Relativt kompleks, strunk, decent og helstøbt. Vinen har syre og giver lyst til mad!

Mad-anbefaling: Vongole, ubetinget! Men også østers, hvid fisk med beurre blanc – og i den helt anden ende: grønlangkål, flæsk og choucroute. Kom-bare-an(d)-do!

B: Weinhaus Schumann: Blauer Spätburgunder “Mittenmang” Rosé 2019 (119 kr. – 675 kr. for en kasse) Bettina Schumann antyder, at vinen passer godt midtimellem (Mittenmang). Spørgsmålet er så: midt i mellem hvad? Mellem kl. 15 og 16, mellem velkomst og forret, mellem jul og nytår, mellem æbleskiver og aftensmad, mellem Højt fra træets og Glade jul. Kort sagt: Et glas i julen, når du får lyst. Duft af friske røde bær (jordbær, hindbær, ribs), en anelse perlende med god balance mellem syre og sødme.

Mad-anbefaling: Som aperitif eller til f.eks. en Salad au chèvre chaud. Kan også gå til den ikke-søde juleknas (gode nødder?). Årets vin til klejner!?!

C: Weingut Salwey: Spätburgunder RS trocken 2017 (185 kr. – 1000 kr. for en kasse) Salwey er ekspert i tyske Pinot Noir med personlighed. Dette er en raceren Spätburgunder: Ingen fadpræg, kun ren rød frugt med et animalsk og vulkansk touch (vulkanen Kaiserstuhl fornægter sig ikke i denne vin). Utrolig flot og velafbalanceret vin.

Mad-anbefaling: Jægerens suveræne valg til vildt, men den rammer også tamanden det rigtige sted! Og så det hemmelige fif: Den er fabelagtig kold (8-10 grader) til nytårstorsk med hele tilbehøret (du vil blive husket for det!).

D: Winzergenossenschaft Königschaffhausen: Spätburgunder Steingrüble Auslese trocken Selection (225 kr. – 1200 for en kasse) Auslese er vin fra marker med meget reduceret udbytte, og bruges mest til søde vine. Her får du til gengæld en tør rødvin med stor fylde og kraft. Serveres kølig, men ikke kold!

Mad-anbefaling: Peberbøf eller andet rødt kød med kraftig sauce – og juleand med det hele.

E: Weingut Bercher: Spätburgunder Sasbacher Limburg Erste Lage 2015 (235 kr. – 1300 for en kasse) Dette er den klassiske juleandevin fra CrimeWine. En fyldig Pinot Noir med et diskret og velintegreret egefadspræg (18 måneders barrique). Duft af røde bær, blomme, lidt vanilje. Fylder munden og varmer ganen i en kold tid. Kraftig, lang eftersmag.

Mad-anbefaling: Lam, oksesteg og ... perfekt til juleand med rødkål, brunkartofler og sovs. Den spiller både med og giver modspil til julemaden. Vinen er afprøvet til juleand gennem en årrække af CrimeWines smagfulde kunder!

F: Weingut Bercher Limberg XV Rotwein Cuveé trocken 2015 (235 kr. – 1300 kr. for en kasse) Kraftbombe på en blanding af Cabernet-Sauvignon, Merlot, Lemberger og Pinot Noir (18 måneders fadlagring). Arne Bercher er fænomenal til at stikke disse vine sammen. Her er det bedste af tysk kvalitet og fransk inspiration. Intens duft af moden rød frugt, blomme, stor fylde og afrundet tanin.

Mad-anbefaling: Kraftig mad med franske aner. Særlig velegnet til den grådige gourmet, der stiller store krav til livet, maden og vinen.

G: Weingut Georg Fogt: What the Fogt!? Prosecco rosé trocken 2019 (109 kr. – 600 kr. for en kasse) BANG! Disse lyserøde bobler sidder lige i skabet! Liftlig duft af friske røde bær, bl.a. jordbær, og en velbalanceret læskende tørhed der både tilfredsstiller trangen og vækker begæret efter mere. Og du kan roligt tage endnu en slurk; alkoholprocenten er forholdsvis lav (11 %). Alle i selskabet vil elske et glas (mere).

Mad-anbefaling: En snack. Eller hvad hun nu bedst ka’ li’... Måske ville den også egne sig godt oven på en svedig julegaveudpakningssession.

H: Winzergenossenschaft Königschaffhausen: Pinot Brut Sekt 2016 (149 kr. – 800 for en kasse)

De bedste af årets druer (Weissburgunder og Spätburgunder) er udvalgt til at blande safter i denne klassiske sekt lavet efter champagne-metoden, gæret på flasken og hånddrejet af ”Der Kellermeister”. Duft af modne æbler, friskbagt rugbrød, mirabel. Balanceret tør, men ikke knastør (frugtsødme). Behagelige perler og vedholdende eftersmag – med den lidt større grad af personlighed, der jo kommer med alderen!

Mad-anbefaling: Til Dronningen eller skaldyr. F.eks. hummer (prøv i øvrigt Prins Henriks opskrift med frisk koriander). Og så selvfølgelig i selskab med Chr. IV ved højen mast kl. 24. Årets bedste brus til kransekage. (Ja, hvad f... den kan sgu gå til det meste af nytårsmenuen, hvis den står fisk/skaldyr).

I: Weingut Bercher: Muskateller Spätlese fruchtsüss Erste Lage 2018 (189 kr. – 3 helflasker for 525 kr.) Fruchtsüss er betegnelsen for vine med restsødme. Spätlese er senthøstet vin, hvor druerne fuldmodnes og giver mere sukker og smag. Det passer Muskateller-druen rigtig godt – vinen dufter af sommer og har blandt andet hyldeblomst i smagen.

Mad-anbefaling: Aperitif og snacks, og lettere desserter – dog ikke ris a la mande!

J: Winzergenossenschaft Königschaffhausen: Cabernet-Sauvignon Vulkanfelsen Beerenauslese Rosé Barrique (175 kr. for en halvflaske, 3 for 475). Her er en ædelsød vin med stor karakter. Til Beerenauslese vælges de bedste druer fra hver enkelt klase, og vinen modner på små egefade. Det giver alt sammen en kompleks vin, som gør sig både med og uden dessert.

Mad-anbefaling: Kan være sin egen dessert, men også ledsage ris a la manden.

For øvrige vine må du specificere dine bestillinger lidt mere, så du får den rigtige vin. Husk at der også skal være lidt til dagligdagen, så her skal du måske bl.a. overveje det brede og gode udvalg vi nu har i 1-liter vine: Røde, hvide … osv.

2020-11-12

Lørdag d.14.11. leverer vi vin i Storkøbenhavn

Vi leverer vin i Storkøbenhavnsområdet på lørdag, 14. november, fra kl. 11 og frem.

Bestillinger modtages frem til lørdag kl 10.

Send en mail med din bestilling (info@crimewine.dk) - eller ring (41 44 47 30).

Betingelserne er de samme som altid:

Gratis levering i en radius på ca. 25 km fra vinkælderen i Valby, når du bestiller for mindst 1000 kr.

Vi kan i øjeblikket blandt andet anbefale:

Schumanns Weissburgunder Bis in die Puppen – 700 kr. for 6 flasker

Königschaffhausens Sauvignon Blanc – kun 595 kr. for 6 liter!

Salweys Spätburgunder Kaiserstuhl, ny årgang til sædvanlig pris – 750 kr. for 6 flasker

Crimewine III fra Bercher – 650 kr. for 6 flasker


Åbent ville vi gerne holde

Men udendørs bliver vi nok for kolde

Vin gennem mundbind er svær at drikke

Og samles i gruppe, det må vi ikke!

Så vi må døren til lageret stænge

Og håbe det ej varer alt for længe

Før Covid er fortid og kælderen åben

Så alle igen kan få smagt på dråben

I tiden til da vil vor lille butik

Så gerne sælge lidt flydende slik

Så skriv en mail og send os bud

Allerede på lørdag der bringer vi ud

Weissburgunder fra Weinhaus Schumann

Er helt på toppen – ja, netop nu, mand!

Königschaffhausen har Sauvignon Blanc

Til priser pr. liter, som vil glæde din bank

Er du mere til rødvin, så prøv en fra Salwey

Hans Späte Burgunder går man aldrig fejl a’

Du kan også snuppe en Crimewine fra Bercher

Den lindrer når verden går bersærker

Kort sagt, når kunderne ikke kan komme i kælderen, må kælderen komme til kunderne!

2020-10-18

Åbent i vinkælderen lørdag 24/10 - tilmelding påkrævet

Kære vinvenner

Det er blevet for koldt til garagesmagninger.

.....så nu åbner vi så småt vinkælderen igen.....

Vi gør det på en måde, så vi kan overholde afstandskravene og alle kan være trygge.

For at kunne styre antallet forsøger vi os derfor med forhåndstilmelding, således at der bliver mulighed for tre hold - lørdag 24/10

Hvis du vil til smagning, så skriv til os på info@crimewine.dk og fortæl, hvor mange I kommer, samt om du/I kommer mellem 11 og 12, mellem 12 og 13, eller mellem 13 og 14.

Der vil naturligvis blive luftet ud og sprittet af mellem sessionerne.

På denne måde - ved at I fordeler jer lidt - skulle vi kunne undgå, at nogen skal vente udenfor, så vi håber på jeres samarbejde.

Til gengæld kan vi byde på en række nyheder på literflaske fra Königschaffhausen:

Müller-Thurgau trocken 2019 – 495 kr. for 6 liter

Chardonnay trocken 2019 – 595 kr. for 6 liter

Sauvignon Blanc trocken 2019 – 595 kr. for 6 liter

Spätburgunder trocken 2018 – 595 kr. for 6 liter

Du kan også smage to vine fra Salwey:

Weissburgunder & Chardonnay 2019 – 700 kr. for 6 flasker

Og et kup – vi har haft den før, men nu er det de allersidste, vi har fået fat på:

Spätburgunder Henkenberg 2013 – 1800 kr. for 6 flasker

Hvis du ikke har mulighed for at komme i kælderen, så bringer vi også ud samme lørdag eftermiddag fra kl 14.30 og frem.

Skriv til os og bestil den vin, du gerne vil have, senest lørdag formiddag, så kommer vi forbi senere på dagen – som altid i en radius af ca. 25 km fra vores kælder i Valby - Bykildevej 2.

De vinligste hilsener

CrimeWine

2020-09-13

Så er der Veltliner i garagen igen!

Kære vinvenner – mange har spurgt efter de gode Grüner og Roter Veltliner fra Hofstetter i Østrig, så nu har vi taget en sending hjem.

På lørdag (19. september) kl. 11-13 kan du smage en perlerække af dem:

Roter Veltliner Mitterweg – en kasse for 750 kr.

Roter Veltliner vom Wagram – en kasse for 650 kr.

Grüner Veltliner Scheiben – en kasse for 700 kr.

Grüner Veltliner Lössterrassen – en kasse for 650 kr.

Grüner Veltliner vom Wagram – en kasse for 550 kr.

Vel mødt i gården ved Bykildevej 2 i Valby, hvor Lars står for udskænkningen – endnu engang fra garagen. Alle er velkomne, så længe I husker at holde afstand.

Vinlig hilsen CrimeWine

2020-08-15

Crimewine er tilbage med TO garagesmagninger

Kære vinvenner, så holder vi igen åbent i garageudskænkningen på Bykildevej 2.

TIRSDAG, 18/8, kl. 17-18.30 kan du smage en række af vore mindre kendte vine:

Scheurebe fra Fogt – i literflaske til 550 kr. for en kasse.

Rivaner fra Fogt – ægte sommervin på Müller-Thurgau-druen, i dagens anledning til kun 450 kr. for en kasse, spar 10 procent

Chardonnay & Chardonnay fra Fogt – ny version af en gammel kending til 675 kr. for en kasse

Limberg XV fra Bercher – uovertruffen rødvinscuvée til 1300 kr. for en kasse

LØRDAG, 22/8, kl. 11-13 er overskriften BOBLER!

Her kan du smage hele vort sortiment af Prosecco, Petillant Naturel og Sekt, til priser fra 600-1100 kr. for en kasse.

Begge dage er det Lars, der står for udskænkning, afspritning, pakning og salg.

Skulle der opstå kø, så bevar tålmodigheden og husk at holde afstand!

Vi håber på godt vejr i gården, men skulle det regne, bliver du våd!

Vel mødt i Valby

Vinlig hilsen Crimewine

2020-08-02

Crimewine er tilbage – garagesmagning på onsdag 16-18

Kære vinvenner, så holder vi igen åbent i garageudskænkningen på Bykildevej 2.

Vi har fået nye forsyninger fra Bercher, og du kan blandt andet smage

Rosé Crimewine II – i årgang 2019, men til sædvanlig pris: 600 kr. for en kasse

Grauburgunder Erste Lage 2018 – supervin til 950 kr. pr. kasse

Sekt Pinot Extra Brut 2015 – knastør og til en god pris: 900 kr. kassen.

Der bliver også andet at smage på, så kig ind i gården onsdag 5/8 kl. 16-18.

Alle er velkomne, så længe de holder afstand og anstand – vi spritter og skænker, du spritter og smager!

Vel mødt i Valby

Thomas, Flemming og Lars

2020-06-23

Sidste åbningsdag før ferien - lørdag 27/6 11-13

Vi fejrer sommerens komme med at smage en ny vin og to gamle kendinge, som nu atter er på lager.

Den ny i kælderen hedder:

Pinot Magma - en hvid cuvée fra Königschaffhausen til 700 kr. for en kasse. Skøn vin!

De gamle kendinge er fra samme hus:

Spätburgunder Auslese trocken Selection til 1200 kr. for en kasse - den er der mange, der har spurgt efter.

Pinot Brut sekt - 800 kr. for en kasse.

Der bliver også mulighed for at smage andre vine, så kig ind til CrimeWine.

Inde i gården, Bykildevej 2, 2500 Valby - på lørdag – kl. 11-13.

VI KØRER OGSÅ UD!

Har du ikke mulighed for at komme forbi på lørdag, så skriv til os og bestil den vin, du gerne vil have.

Ved køb af min. 2 kasser vin leverer vi gratis i Storkøbenhavn.

OBS - Vi kører ud søndag 28/6.

NB: Vi har i realiteten altid åbent - og kan som regel finde et tidspunkt uden for de almindelige åbningstider hvor du kan afhente din vin.

Vi forestår også gerne vinsmagninger for private, virksomheder, vinklubber - hos os eller "ude i byen".

Ring: 41 44 47 30 - eller send os en mail: info@crimewine.dk

Sekretæren kan også træffes på mobil 24 41 86 38.

2020-06-20

Pop-op garagesmagning – Mandag 22/6, kl. 17:00-18:30.

Weissburgunder - pinot blanc - er perfekt til sommerens nye grøntsager og fisk, så vi sætter en perlerække til smagning på mandag, og nogle får du endda til særpris!

Du kan blandt andet smage:

Salwey Weissburgunder Gutswein, særpris 650 kr. for en kasse.

Schumann Weissburgunder Bis in die Puppen, også 650 kr. for en kasse.

Keller Weissburgunder Pulverbuck Erste Lage - supervin til særpris: 200 kr. pr. flaske.

Vi finder sikkert også en god rødvin, du kan smage, så kig ind i gården på mandag - samme indgang som til vinkælderen - Bykildevej 2 i Valby.

Vinlig hilsen CrimeWine

NB: Vi har i realiteten altid åbent - og kan som regel finde et tidspunkt uden for de almindelige åbningstider hvor du kan afhente din vin.

Vi forestår også gerne vinsmagninger for private, virksomheder, vinklubber - hos os eller "ude i byen".

Ring: 41 44 47 30 - eller send os en mail: info@crimewine.dk

Sekretæren kan også træffes på mobil 24 41 86 38.

2020-04-24

Crimewine er lukket – men leveringsdygtig!

Kære Vinvenner

Det ser desværre ud til, at det vil vare et stykke tid, før vi kan mødes i kælderen igen – men vi vil gøre, hvad vi kan, for at du ikke kommer til at tørste i mellemtiden.

Vi tilbyder derfor at levere vin hjemme hos alle, der bor i det storkøbenhavnske område.

Levering er gratis, hvis du bestiller mindst 12 flasker, og den vil finde sted efter nærmere aftale – vi kører ud et par gange om ugen.

OG VI HAR FÅET NY VIN HJEM!

Fra Weingut Fogt:

Den madglade hvidvin: Blanc de noir, trocken 2019 (Ny årgang!) - 119 kr. (6 stk. 650 kr.)

Den skønne hvidvin: Scheurebe trocken LITERFLASKE 2019 (Ny årgang!) - 99 kr. (6 stk. 550 kr.)

Den utroligt populære rosé med bobler: What the Fogt, trocken 2019 (Ny årgang!) - 109 kr. (6 stk. 600 kr.)

Og den nye variant: Chardonnay og chardonnay 2018 trocken (Ny vin hos os) - 125 kr. (6 stk. 675 kr.)

Fra Weingut Schumann:

Den kraftfuldt elegante hvidvin: Weissburgunder "Bis in die Puppen" 2018 (Ny årgang!) - 129 kr. (6 stk. 700 kr.)

Den karakterfulde perlende rosé: Petnat 2018 - 175 kr. (6 stk. 950 kr.)

-

Du har også mulighed for at afhente vin hos os i ”garageudsalget” ved siden af vor kælder på Bykildevej.

Ring til os på 41444730 eller skriv til os på info@crimewine.dk.

Husk løbende at gå ind på vores hjemmeside, hvor du kan holde dig orienteret om nye vine m.m.

Vi ønsker alt det bedste for dig og dine, og ser frem til at ses igen om ikke alt for længe.

Vinlige hilsner

Lars, Thomas og Flemming

Crimewine

2020-04-18

Vi åbner garagesalget

På torsdag d. 23/4 forsøger vi os med noget nyt:

.......vinsmagning med social distance!.......

Du kan smage følgende vine – endda med 10 procent udendørsrabat:

To med bobler:

What the Fogt Prosecco rosé 2019 – pris på torsdag 540 kr. for 6 flasker.

Petnat Rosé 2018 – naturligt perlende vin fra Bettina Schumann – pris 855 kr. for 6 flasker.

To hvide:

Weissburgunder Bis in die Puppen 2018 fra Schumann – kassepris 630 kr.

Fogt Scheurebe – solskinsvin!!! til kun 495 kr. for 6 literflasker

En ædelsød:

Fogt Silvaner Eiswein 2018 – fantastisk vin til kun 675 kr. for 3 flasker med en halv liter i hver.

Obs. Priserne her er fratrukket de 10%

Det hele foregår i gården, Bykildevej 2, i Valby - samme indgang som til vinkælderen.

Lars vil stå klar TORSDAG 23/4 KL 16.30-18.00.

Bemærk venligst den usædvanlige og afkortede åbningstid, som skyldes aftenkulden. Husk at tage varmt tøj på – og tag gerne en enkelt ven med!

Vinlige hilsner

Crimewine

2020-03-07

Vi slår Chaiselonguen ud i kælderen lørdag 14/3, kl. 11-13!

Denne lørdag kan du smage vine fra damen med de røde sko – Bettina Schumann fra Kaiserstuhl.

Vi åbner – for første gang – hendes Rosé Magnum ”Chaiselongue”, og du kan også smage (blandt andet) hendes Grauburgunder Famose Schoose og Spätburgunderen Achtkantig.

Kig ned i kælderen, Bykildevej 2 i Valby, hvor Lars står for optrækkeriet.

Alle er velkomne, og tilmelding ej nødvendig.

Vinlig hilsen

Lars, Flemming og Thomas

Crimewine

Husk: Vi har i realiteten altid åbent - og kan som regel finde et tidspunkt uden for de almindelige åbningstider hvor du kan afhente din vin. Vi forestår også gerne vinsmagninger for private, virksomheder, vinklubber - hos os eller "ude i byen". Ring: 41 44 47 30 - eller send os en mail: info@crimewine.dk

Sekretæren kan også træffes på mobil 24 41 86 38.

2020-02-19

Gråvejr er Grauburgundervejr! Kom og smag lørdag 29/2 11-13

Er du også træt af grå himmel, våde fødder og oversvømmelser ved Storåen?

Så kig ned til Crimewine og smag vine fra selveste ’Heimat des Grauen Burgunders’:

Den eventyrligt smukke vulkan, Kaiserstuhl, i Sydtyskland.

Den sydtyske Grauburgunder er senere søgt efterlignet i andre lande – under navnet Pinot Gris i Frankrig og Pinot Grigio i Italien – men kun enkelte gange, og til langt højere priser, er det lykkedes at producere ’en grå vin’, der bare har nærmet sig originalen.

”Der er sgu sol nok til mig – henne om hjørnet, nede i kælderen”, som Osvald sang for over 80 år siden!

Vi fokuserer på ”den grå drue”, som i kontrast til sit lidt triste navn lyser godt op i mørket.

Vi har virkelig mange forskellige varianter af vin på denne drue.

Lørdag den 29.2. kan du købe dem alle – og smage nogle udvalgte af dem:

To nye vine i sortimentet:

Grauburgunder Gutswein trocken 2018 – biodynamisk vin af høj klasse fra Pix til kun 650 kr. for en kasse med 6 flasker.

Den lille vingård Pix i Kaiserstuhl er blandt de mest erfarne økologiske og biodynamiske vindyrkere i Tyskland.

Grauburgunder vom Löss 2018 – spændende vin fra Keller til 700 kr. for en kasse.

”Løss” er en lertype – forholdsvis unik for Kaiserstuhl – der bl.a. forsyner vinen med mere frugtagtige noter.

En topscorer:

Grauburgunder Burkheimer Feuerberg Grosses Gewächs 2017 – fra Berchers bedste mark: Haslen. Vulkan i udbrud! Denne vin blev udnævnt til ”Årets Grauburgunder” i den tyske vinbibel Gault&Millau 2020. I dagens forårskåde anledning kan du købe en flaske for kun 230 kr.- det er under vor sædvanlige kassepris.

Den absolutte Spitzenklasse – ren sol på flaske:

Ruländer Beerenauslese Erste Lage 2018 – Berchers ædelsøde vin på Grauburgunder, som kun laves i særlige år – 350 kr. for en halvflaske.

PS: Nåede du ikke ned til os sidst, får du en ekstra chance for at smage Berchers røde topvin – endda til samme pris som sidst:

Spätburgunder Burkheimer Feuerberg Grosses Gewächs 2016 til 299 kr. for en flaske.

Vel mødt i kælderen, Bykildevej 2 i Valby, hvor Flemming og Lars holder åbent lørdag 29/2 fra 11-13.

Bemærk, at vi denne dag er nødt til at lukke præcis på slaget, da vi bagefter skal ud i verden og se på vin.

Vinlig hilsen

Crimewine

2020-02-16

Næste ordinære åbningsdag...

... er lørdag den 29. februar kl. 11-13.

Men husk: Vi har i realiteten altid åbent - og kan som regel finde et tidspunkt uden for de almindelige åbningstider hvor du kan afhente din vin. Vi forestår også gerne vinsmagninger for private, virksomheder, vinklubber - hos os eller "ude i byen". Ring: 41 44 47 30 - eller send os en mail: info@crimewine.dk

Sekretæren kan også træffes på mobil 24 41 86 38.

2020-02-07

Stjernedrys og Klasefest på Bykildevej - Torsdag 13/2 kl. 17-19

CrimeWine forhandler vine fra de tre absolut bedste vingårde i Kaiserstuhl: Bercher, Keller og Salwey.

Tilsammen har de 14 ½ stjerne i Eichelmann 2020 og 13 drueklaser i Gault&Millau 2020.

Det er ganske enkelt Weltklasse – og det skal fejres!

Torsdag 13. februar kan du derfor smage en vin fra hver af de tre producenter – i tre forskellige kvalitetsniveauer og alle til en særlig gunstig pris:

Den gode:

Weissburgunder Kabinett trocken 2018 fra Salwey – sommerens hit til særpris: kun 650 kr. for en kasse.

Den bedre:

Chardonnay Oberbergener Bassgeige Erste Lage 2018 fra Keller – den skal du bare smage, så derfor sælger vi den i håndkøb til mindre end kassepris: 140 kr./flaske.

Den bedste:

Spätburgunder Burkheimer Feuerberg Kesselberg Grosse Lage 2016 – Berchers absolut bedste rødvin, som vi i dagens anledning sælger for 299 kr./flasken.

Den sødeste:

Spätburgunder Weissherbst Eiswein 2015/16 fra Königschaffhausen – knap så mange stjerneklaser, men kvaliteten fejler ikke noget!

Det er voksenslik for vinelskere, i dagens anledning kun 225 kr./flaske.

Kom ned og smag toppen af p(r)oppen i kælderen, Bykildevej 2 i Valby, hvor Lars og Flemming står for udskænkningen. Selv om der sikkert bliver trængsel, er der altid plads til én til, så ring til en ven og tag ham eller hende med.

Vinlig hilsen

CrimeWine


Husk: Vi har i realiteten altid åbent - og kan som regel finde et tidspunkt uden for de almindelige åbningstider hvor du kan afhente din vin.

Vi forestår også gerne vinsmagninger for private, virksomheder, vinklubber - hos os eller "ude i byen".

Ring: 41 44 47 30 - eller send os en mail: info@crimewine.dk

Sekretæren kan også træffes på mobil 24 41 86 38.

2020-02-02

Næste ordinære åbningsdag...

... er torsdag den 13. februar kl. 17-19.

Men husk: Vi har i realiteten altid åbent - og kan som regel finde et tidspunkt uden for de almindelige åbningstider hvor du kan afhente din vin. Vi forestår også gerne vinsmagninger for private, virksomheder, vinklubber - hos os eller "ude i byen". Ring: 41 44 47 30 - eller send os en mail: info@crimewine.dk

Sekretæren kan også træffes på mobil 24 41 86 38.

2020-01-26

DEN VIN SKAL DU IKKE SNYDES FOR... Åbent lørdag, 1.februar, kl. 11-13

Som sædvanligt, når vi har åbent, er det ikke kun salg, det drejer sig om. Du kan også smage udvalgte og udsøgte vine.

Den hvide som er rød:

Blanc de Noir fra Königschaffhausen. HVID vin på en rødvinsdrue. Nogen synes, det burde være den danske nationalvin på grund af det rød-hvide – men det kunne også være, fordi den passer perfekt til den temperatur med tilhørende kost, som vi her i landet lever med en stor del af året. Citat fra en fan: "Den sætter sgu’ kulør på dagligdagen!" Königschaffhausen er helt sikkert et af Tysklands allerbedste vinkooperativer - og formentlig også verdens. Prisen er osse go': 6 literflasker for 500 kr.

Den smårøde, eller småhvide - vælg selv:

Roséen fra Salwey. Mere behøver vi vist ikke sige om den vin, hvis salgskurver stiger allermest i Danmark. Til den lune vinter og det begyndende forår – og det er jo lige nu. Salwey er ham med alle stjernerne i de store vinbøger. 6 flasker for 600 kr.

Den rigtig røde:

Crimewine III, en af vore signaturvine, pinot noir fra Bercher. Elsket og savnet – men nu langt om længe på hylderne igen, nu i årgang 2016. Vi prøvesmagte den forleden - og med den rigtige temperatur er den intet mindre end fantastisk til prisen. Bedre selskab skal man lede længe efter. Bercher kan tælle sig til lige så mange stjerner som Salwey i de seneste udgaver af vinbiblerne. Selv om det er ny årgang, er prisen den gamle: 650 kr. for 6 flasker.

Altså: På gensyn i Crimewine-kælderen på lørdag den 1.februar – ja, det er lige efter lønningsdag – fra kl. 11 til 13.

Og kælderen ligger, hvor den næsten altid har ligget: Bykildevej 2, Valby - omme i gården.

Bestyrere af proptrækkeren denne dag vil være Lars og Flemming.


Vi har i realiteten altid åbent - og kan som regel finde et tidspunkt uden for de almindelige åbningstider hvor du kan afhente din vin. Vi forestår også gerne vinsmagninger for private, virksomheder, vinklubber - hos os eller "ude i byen".

Ring: 41 44 47 30 - eller send os en mail: info@crimewine.dk

Sekretæren kan også træffes på mobil 24 41 86 38.

2020-01-19

Næste ordinære åbningsdag...

... er lørdag den 1. februar kl. 11-13.

Men husk: Vi har i realiteten altid åbent - og kan som regel finde et tidspunkt uden for de almindelige åbningstider hvor du kan afhente din vin. Vi forestår også gerne vinsmagninger for private, virksomheder, vinklubber - hos os eller "ude i byen". Ring: 41 44 47 30 - eller send os en mail: info@crimewine.dk

Sekretæren kan også træffes på mobil 24 41 86 38.

2020-01-16

Husmandsvin til januar

Kære Vinvenner

Dagene længes, budgettet strenges – men vin skal du da have alligevel!

Derfor giver vi i januar 10 procent rabat på alle vine fra Hofstetter i Wagram, Østrig.

Du kan smage vinene på vore to smagninger i januar, nemlig

Onsdag 15/1 kl. 17-19 – hvor Flemming skænker ud

Lørdag 18/1 kl. 11-13 – hvor Lars kommer og hjælper Flemming med at skænke ud.

Du kan blandt andet smage:

Riesling vom Löss – til kun 495 kr. for en kasse!

Grüner Veltliner Lössterrassen – også kun 495 kr. for en kasse!

Grüner Veltliner Reserve – super vin til 675 kr. for en kasse!

Du kan også smage en rødvin – dog ikke fra Hofstetter – nemlig Cabernet Sauvignon/Merlot fra Königschaffhausen, som vi også giver 10 procent rabat på – frikadellevin til kun 425 kr. for en kasse.

De angivne priser er inklusiv de 10 procent i rabat.

Vel mødt i vinkælderen, Bykildevej 2 i Valby.

Vinlig hilsen

Flemming, Lars og Thomas

Og husk: Vi har i realiteten altid åbent - og kan som regel finde et tidspunkt uden for de almindelige åbningstider hvor du kan afhente din vin. Vi forestår også gerne vinsmagninger for private, virksomheder, vinklubber - hos os eller "ude i byen". Ring: 41 44 47 30 - eller send os en mail: info@crimewine.dk

Sekretæren kan også træffes på mobil 24 41 86 38.

2020-01-05

Prosit Neujahr!

De første åbningsdage i 2020 er:

Onsdag den 15. januar kl. 17-19, og

Lørdag den 18. januar kl. 11-13.

Flemming står klar med glas, smagsprøver og proptrækker.

Alle er, som altid, velkomne.

Der er gratis adgang.

De vinligste nytårshilsener Flemming, Lars og Thomas

Og husk: Vi har i realiteten altid åbent - og kan som regel finde et tidspunkt uden for de almindelige åbningstider hvor du kan afhente din vin. Vi forestår også gerne vinsmagninger for private, virksomheder, vinklubber - hos os eller "ude i byen". Ring: 41 44 47 30 - eller send os en mail: info@crimewine.dk

Sekretæren kan også træffes på mobil 24 41 86 38.